Engelskportalen

Den nye fagportal til engelsk i gymnasiet, Engelskportalen, er nu åbnet og er klar til, at du kan gå på opdagelse i et spændende digitalt univers. Bliv inspireret til din undervisning i det store bibliotek, de didaktiske undervisningsforløb og meget mere.
  • Ca. 330 tekster, 80 oplæsninger og 7 videoer
  • 6 tematiske forløb – der tilføjes løbende nye
  • Toolbox, forfatterbiografier, opslagsværker og baggrundsartikler

På engelskportalen er der fokus på engelskfaglige kernekompetencer som tekstanalyse og tekstfortolkning, kultur- og samfundskendskab og sprogligt arbejde. 

De skræddersyede og didaktiske forløb er klar til at bruge direkte i undervisningen med masser af spændende og relevante tekster, varierede og gennemarbejdede opgaver inden for både mundtlighed og skriftlighed og en vifte af digitalt materiale, der klæder eleverne godt på til at navigere ift. eksamen. Som lærer er det bare at gå i gang med forløbene. 

Portalen tilbyder også fleksibel undervisning med et bibliotek med over 330 tekster, der kan sammensættes ift. tema, genre, periode osv. I Toolbox finder man analyseværktøjer til at arbejde med teksterne, og under baggrundsartikler finder man ekstra materiale til tekstarbejdet.

Engelskportalen er velegnet til brug på både A- og B-niveau på STX, HF og HHX samt HTX.