Step into a Digital World of English!

Særlig intro-rabat netop nu! Læs mere her

Engelskportalen er en digital portal med et omfangsrigt tekstbibliotek og didaktiserede forløb, der giver dig mulighed for at skabe en fuldt dækkende og aktuel engelskundervisning, der passer til netop dine elevers ståsted.

Du får solidt fagligt indhold i et fleksibelt format, der giver dig frihed til at plukke og sammensætte undervisningen på din egen måde. Vi opdaterer løbende portalen med aktuelle kilder og færdige, tematiske forløb forankret i den nye reform – alt sammen understøttet af digitale ressourcer som videoer, oplæsninger, baggrundsartikler, opslagsværker m.m.

  • Faglig kvalitet: Indholdet er udviklet af dygtige undervisere og fagpersoner
  • Fleksibilitet: Du kan sammensætte din undervisning med udgangspunkt i portalens mange ressourcer og skabe differentieret undervisning
  • Aktualitet: Der er årlige opdateringer af indhold og løbende tilføjelse af aktuelt indhold
  • Noteværktøj: Noter kan eksporteres, deles og gemmes
  • Gennemarbejdede opgaver inden for både mundtlighed og skriftlighed og en vifte af digitalt materiale, der klæder eleverne godt på til at navigere ift. eksamen
  • Responsivt design og virker på pc, mac, tablet og smartphone

Engelskportalen er til både A- og B-niveau på STX, HF og HHX samt HTX, og der er fokus på engelskfaglige kernekompetencer som tekstanalyse og tekstfortolkning, kultur- og samfundskendskab og sprogligt arbejde.

Prøv dette forløb helt gratis:

Til venstre kan du læse mere om abonnement og hvordan du får gratis prøveadgang til hele portalen. Har du spørgsmål eller vil du gerne have et tilbud der passer lige netop til din skole, skal du altid være velkommen til at kontakte os.