Til eksamen med Gyldendals gymnasieportaler

  • I eksamensperioden har Gyldendal forhøjet beredskab, og vores support sidder klar på telefon 3375 5550 mellem kl. 7:45 og 16:00.
  • Skulle der opstå problemer med Uni-Login i eksamensperioden, slår vi Uni-Login fra på alle portaler. Bemærk, at elevens egne noter ikke kan ses, hvis login er slået fra, og at eleverne heller ikke kan tilgå andet indhold, som eleven selv har lagt ind i portalen.
  • Vi understøtter alle nyere browsere på pc, mac og tablets.

Regler om prøver og eksamen

Bekendtgørelse om visse regler om prøver og eksamen i de gymnasiale uddannelser

Reglerne i denne bekendtgørelse har virkning for elever og kursister som er startet på en gymnasial uddannelse efter 1. august 2017, elever på toårig stx dog først fra 1. august 2018.

Bekendtgørelse om visse regler om prøver og eksamen i de gymnasiale uddannelser (retsinformation.dk)

Den almene eksamensbekendtgørelse

Reglerne i denne bekendtgørelse har virkning for elever som er startet på en gymnasial uddannelse før 1. august 2017, samt for elever i eux-forløb og kursister på avu og FVU.

Bekendtgørelse om prøver og eksamen i de almene og studieforberedende ungdoms- og voksenuddannelser (retsinformation.dk)

Bemærk, at reglerne i den almene eksamensbekendtgørelse med undtagelse af § 15, § 20 og §§ 40-44 fortsat gælder for elever og kursister, der er startet på en gymnasial uddannelse efter 1. august 2017.

Information om adgang til noter, arbejder og læremidler knyttet til den almene eksamensbekendtgørelses § 15, stk. 2